De band

Loreley wordt begeleid door een groep fantastische muzikanten:

Gitaar, backing vocals – Paulo Bouwman

Paulo Bouwman (1986) is geboren in Tavira, Portugal en kwam op negenjarige leeftijd naar Nederland. Nadat hij de gitaar en de piano ontdekt had, startte Paulo met het bespelen van andere instrumenten.

Paulo leerder in zijn jeugd veel instrumenten te bespelen, waaronder gitaar, piano, cavaquinho (een soort ukelele), drums, saxofoon en de basgitaar. In 2013 behaalde Paulo zijn Bachelor gitaar (Braziliaans/jazz) aan de afdeling wereldmuziek van Codarts Rotterdam. Naast latin, pop en jazz, is Paulo vooral heel actief in de Kaap Verdische muziekscene, het land waar zijn moeder vandaan komt en Paulo nog regelmatig naartoe reist.

Basgitaar, backing vocals – Renée Overbeeke

Renée Overbeeke (1987) stond van kleins af aan staat al vaak op het podium. Eerst met viool, daarna kwam de basgitaar. In 2012 behaalde zij haar Bachelor basgitaar (Pop) aan Codarts Rotterdam. Tijdens haar studie ontwikkelde Renée ook haar songwriting skills en buiten haar werk als bassist in projecten van anderen, produceert zij haar eigen werk. Naast de basgitaar en de viool speelt Renée ukelele, piano, klokkenspel en kazoo.

Drums, backing vocals – Jens Kirpestein

Drummer, docent en lichtwerker Jens Kirpestein (1986) groeide op in Willemstad NB. Al snel had hij het ritme te pakken en ging hij naar de Havo voor Muziek en Dans in R’dam .
Vervolgens studeerde Jens jazz drums aan Codarts Rotterdam, waarin hij in 2011 zijn Bachelor behaalde. Na zijn studie besloot Jens een drumschool te openen en in 2012 was Drumschool Jens een feit. Jens is een gevoelsmens en houdt van verbinding met mensen. Hij is een all round drummer die verschillende stijlen beheerst. In 2011 heeft Jens de European Jazz Contest in Rome gewonnen met zijn jazz trio.